Ga terug
Koolhydraatarm brood

Koolhydraatarm brood

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Gang Ontbijt
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 180 gram fijngemalen lijnzaad
  • 4 eieren
  • 45 ml water
  • 50 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1 snufje zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Klop de eieren en het water in een kom.
  • Meng het amandelmeel, de bakpoeder, de lijnzaad en een theelepel zout in een aparte kom goed door elkaar.
  • Schenk vervolgens de twee mengsels door elkaar en klop het met een garde.
  • Wanneer het goed door elkaar geklopt is kan je het in een broodvorm schenken.
  • Bak het brood hierna 20-25 minuten in de oven.
  • Laat het afkoelen en geniet vervolgens van het koolhydraatarme brood!
Trefwoord koolhydraatarm