Ga terug
Havermout-kaneel pannenkoekjes

Havermout-kaneel pannenkoekjes

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 6 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 50 gram havermout of havermeel
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel Sukrin Gold of vanille-aroma
  • 50 milliliter havermelk of andere (plantaardige) melk naar keuze
  • een snufje zout
  • 0,5 theelepel bakpoeder
  • kokosrasp
  • Sukrin Sirup Gold
  • Olie of boter

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten in een kom. Roer het goed door zodat het een glad beslag wordt.
  • Pak een kleine koekenpan en verhit wat olie of boter in de pan. Giet met een eetlepel of ronde spatel een beetje beslag in de pan. Bak de ene kant van de pannenkoeken voor een paar minuutjes. Na ongeveer 3/4 minuutjes draai je de pannenkoek om naar de andere kant. Bak deze kant ook nog een paar minuutjes.
  • Herhaal stap twee totdat je beslag op is.
  • Strooi nog wat kaneel, kokosrasp en Sukrin Fibersirup Gold over de pannenkoekjes. Genieten maar!