Dieet Boxen

X-treme Box | 10 dagen pakket

X-treme Box | 10 dagen pakket

€ 64,95
Als je snel en doelgericht wil afvallen voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een vakantie, een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid, kies dan voor FormaFast X-treme.
+ -
Geschikt voor:
X-treme

Beschrijving

Details

 

Snel en doelgericht afslanken met FormaFast X-treme!

Als je snel en doelgericht wil afvallen voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een vakantie, een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid, kies dan voor FormaFast X-treme. Dit is een speciaal ontwikkeld dagprogramma wat bestaat uit 3 maaltijden en 1 maaltijdreep, Deze maaltijden leveren slechts 500 tot 800 kcal, terwijl je wel alle vitaminen, eiwitten, mineralen en spoorelementen binnen krijgt die zorgen dat je gezond en verantwoord afslankt.

Bestel nu ons 10 dagen pakket en val tot 10 kilo af. Wacht niet langer, veel mensen gingen jou met succes voor. En nu jij!

De X-treme Box bevat:
 

ONTBIJT

2 x Havermout
3 x Appel-Kaneel Havermout
5 x Muesli Chocolade-Karamel

LUNCH

Milkshakes: (10ST)

U ontvangt een selectie uit onze heerlijke milkshakes. Door succes en/of beschikbaarheid kunnen wij helaas niet altijd de zelfde samenstelling garanderen. U krijgt altijd zo veel mogelijk variatie uit ons beschikbare "assortiment".

Milkshake Aardbei
Milkshake Caffé Latte 
Milkshake Banaan
Milkshake Rood Fruit
Milkshake Chocolade
Milkshake Vanille
Milkshake Caramel

 

DINER

Warme Maaltijden: (10ST)

U ontvangt een selectie uit onze heerlijke maaltijden. Door succes en/of beschikbaarheid kunnen wij helaas niet altijd de zelfde samenstelling garanderen. U krijgt altijd zo veel mogelijk variatie uit ons beschikbare "assortiment".

Spaghetti Bolognese
Stoofvlees
Chili Con Carne
Chicken - Curry Noodle Soep
Champignonsoep
Groentesoep
Kippensoep

 

TUSSENDOORTJE

Repen:  (10ST)

U ontvangt een selectie uit onze heerlijke maaltijd repen. Door succes en/of beschikbaarheid kunnen wij helaas niet altijd de zelfde samenstelling garanderen. U krijgt altijd zo veel mogelijk variatie uit ons beschikbare "assortiment".

Amandel-fruitreep
Yoghurt-Citroenreep (met witte chocolade) 
Chocoladereep (melk) 
Honing-Nougat reep 
Chocoladereep (puur)
Muesli Reep
Pinda Mueslireep Deluxe

 

 

Accessoires:

1 x Shakebeker 

 

Let op! Dit is enkel een voorbeeld, de inhoud kan afwijken. De aantallen van de producten zullen altijd hetzelfde zijn (10 dagen!).

Let op! Onze met zorg samengestelde boxen komen niet in aanmerking voor de ruil service!

Inhoud van de box

Maaltijdvervanger

Beoordelen

 1. Goed dieet Beoordeling door Sabina83
  Waardering

  Ik ben nu met dag twee bezig met de extreme box. Havermout vond ik niet te eten en heb die weggegooid, ik vervang die door een shake, die zijn lekker en goed te doen. Geen honger gevoel overdag, alleen mis ik het s'avonds wel, omdat ik gewend ben dan wat later op de avond nog wat te pakken. Papiertje van het dieet op de koelkast geplakt, als extra herinnering en motivatie. Tig keer eruit om naar de wc te gaan met al dat vocht, maar vanmorgen op de weegschaal 1.4 kg lichter. Ben heel benieuwd naar hoe het er over 9 dagen uitziet. Als het resultaat goed is bestel ik zeker nog een tweede box. (Geplaatst op 17-06-16)

 2. Snelle manier Beoordeling door Gebruiker
  Waardering

  Goed pakket, alles is redelijk eetbaar. Echt lekker is het natuurlijk niet want een zelf gekookte maaltijd zal altijd beter smaken.
  Honger gevoel was wel erg aanwezig, ik heb de box aangevuld met elke dag een gekookt eitje tegen half 11 omdat de honger sterk aanwezig was tussen ontbijt en lunch met af een toe een rijstwafel als snack.
  Al met al toch 5,1 kilo afgevallen in die tien dagen. (Geplaatst op 08-06-16)

 3. Effectief! Beoordeling door Jasmien
  Waardering

  Ik heb 5 dagen van de extreme box erop zitten en ben al 4,9 kilo kwijt. De shakes, repen en havermout zijn lekker en te doen, het avondeten valt heel erg tegen. Een goeie tip is de magere melk te vervangen door ongezoete amandelmelk, zit minder kcal in (13 kcal per 100 ml) en veel meer smaak. Wel duurder dan magere melk. (Geplaatst op 04-04-16)

 4. Prima Beoordeling door Gebruiker
  Waardering

  Ik ben in die 10 dagen 5,4 kilo afgevallen. De soepjes zijn niet mijn favorieten. De shakes zijn wel lekker en de havermout is ook lekker. (wel zoet) Ik ben heel tevreden, dus heb nog een box besteld. (Geplaatst op 11-03-16)

 5. x-treme box Beoordeling door Noëmy
  Waardering

  goed te doen, maar vind de soepen echt niet lekker, repen en shakes zijn oké.Qua afvallen ..helaas... 10 dagen heel streng geweest niets extra`s genomen en maar 2,2 kilo afgevallen, dat viel erg tegen. Dit was de eerste en ook gelijk de laatste keer. (Geplaatst op 15-01-16)

 6. Ziet er goed uit Beoordeling door Nena
  Waardering

  Ik heb dag 1 er net op zitten; persoonlijk vind ik het allemaal best goed te doen. Ik heb geen overgewicht (59kg, 157cm), maar wil toch wat kilootjes kwijt. Daarnaast heb ik ook een sportprogramma (dit wordt afgeraden, maar zeer intensief is het niet). Ook ik zal na afloop laten weten wat ik kwijt ben! (Geplaatst op 07-01-16)

 7. HEY Beoordeling door NAZ
  Waardering

  IK HEB ZE OOK BESTELD .BEN ECHT BENIEUWD VOOR DE RESULTAAT (Geplaatst op 27-12-15)

 8. topprodukt Beoordeling door sterretje
  Waardering

  12 kg kwijt in de zomer...2 aangekomen..nu 10daags extreme met uir de webshop alleen de lekkerste smaken drie keer daags...avondeten...zelfgemaakte groentfnburgers met groenten...ff volhouden en dan slank de feestdagen in! (Geplaatst op 24-11-15)

 9. Spannend Beoordeling door Haifa
  Waardering

  Ik ga donderdag beginnen ben benieuwd. Zal uiteraard mijn reactie plaatsen nadat ik de 10 dagen er op heb zitten.

  Succes iedereen. (Geplaatst op 23-11-15)

 10. Prima Beoordeling door Clasien
  Waardering

  Ik heb net de 10 dagen erop zitten en ben 4 kilo kwijt.. Vond het goed te doen eerste 2 dagen wat hoofdpijn gehad maar daar moet je even doorheen. Verder zijn de producten ook goed te doen.
  Niet lekker: havermout en de citroenreep !!
  Lekker: aardbeienshake en chocoladeshake zijn erg lekker!!!
  En de rest is ook prima te eten
  Super goed vol te houden heb geen honger gehad.. Af en toe aangevuld met champignons of komkommer zoals ook mag (Geplaatst op 10-09-15)

 11. Goed, maar niet genoeg Beoordeling door renate
  Waardering

  Makkelijk dieet, veel smakelijke opties. Alleen.... niet de beloofde 10 kg afgevallen (4.3 kg) maar er af is er af. Ook heb ik wel iedere avond vreselijke hoger gehad. Niets extra genomen. Maar aangenaam is anders.
  Ik zou dit niet nog een keer doen. (Geplaatst op 03-08-15)

 12. xx Beoordeling door xx
  Waardering

  Geweldig!!! 3dgn bezig... 3 kilo kwijt..
  Whoppa nog 7 te gaan!
  Het is pittig, maar we gaan door

  Mijn man is ook al 3 kilo kwijt ;-) (Geplaatst op 31-07-15)

 13. e-treme box Beoordeling door Stephanie
  Waardering

  bijna alles was wel lekker, alleen vond ik de havermout en de mint choco repen niet lekker.
  eerste 10 dagen maar 4 kilo kwijt en wel streng aan dieet gehouden. maar bij mij spelen medicatie ook een rol voor eht moeilijk afvallen.
  nu me 2e box en maar hopen dat ik nog eens 4 af val. dan kan ik de laatste paar kg met de f-active doen. (Geplaatst op 30-07-15)

 14. fantastisch Beoordeling door anja
  Waardering

  super goed dieet, alles smaakt, erg goed vol te houden,maar helaas de beloofde kilo's ben ik niet afgevallen, wat ik jammer vind dat dit beloofd word ,waardoor er nare reacties door komen, door 3 maal het xtremedieet te volgen toch 10 kilo kwijt zonder problemen. Ikga er nog meer bestellen omtoch door te gaan, het is een top dieet zonder een gevoel van dat je het wilopgeven. toppie (Geplaatst op 18-04-15)

 15. Zeer goed Beoordeling door Monica
  Waardering

  Ben helaas ook niet de 10 kilo afgevallen maar wel 5 kilo na 10 dagen. Wel is het goed vol te houden, helaas vond ik niet alle warme maaltijden lekker. Gelukkig mag je ruilen. Heb nog een extreme box besteld. Op naar de overige 5 kilo. (Geplaatst op 16-03-15)

 16. Helemaal top! Beoordeling door Nik
  Waardering

  Ik heb mijn eerste 10 dagen erop zitten en ik ben 6.1KG afgevallen. Nee, niet de beloofde 10KG, maar dit is per persoon verschillend en hangt van zoveel factoren af. Ik ben gewoon al heel blij dat ik de 6.1KG heb gehaald! En het ging zo makkelijk, ik heb echt de hele week geen honger gehad. Ik lust alles wat in de box zit. Natuurlijk zijn er een aantal minder lekkere dingen, maar allemaal goed te doen! Dus ik vind dit echt een top oplossing. Ik ga weer voor een X-Treme box! Op naar de volgende 10 dagen. (Geplaatst op 01-03-15)

 17. Eerste dag Beoordeling door Fel
  Waardering

  Na de eerste dag 1.1 kg kwijt, hopelijk blijft het zo door gaan! dan ben ik dik tevreden! vind het op sommige momenten wel zwaar maar ik zet door :) (Geplaatst op 24-02-15)

 18. tegenvaller Beoordeling door liek
  Waardering

  heb me strik gehouden aan het dieet... geen hap gesmokkeld.....heel veel water gedronken en helaas maar 4.3 kilo afgevallen. WAT EEN TELEURSTELLING er word beloofd 10 kilo!
  nou kan je er best 1 kilo onder zitten.... maar dit is niet eens de helft!
  sommige shakes zijn goed te doen.... maar er zitten ook hele smerige bij, de soepjes.... zijn geen soepjes te noemen. dat smaakt naar poeder. echt walgelijk en zat echt kokhalzend aan tafel. eerste dagen veel honger gehad. daarna niet meer. volgende x toch maar weer mijn andere merk waarmee je wel echt veel afvalt. (Geplaatst op 24-02-15)

 19. Chemisch Beoordeling door Scooter
  Waardering

  Vandaag de 10 dagen X-Treme dieet volbracht.
  Gisteren gewogen, ben 2.6 kg afgevallen, dus niet de beloofde 10 kg. Ik ben in de menopauze, dus misschien heeft het daarmee te maken. Ik sta versteld van dat sommigen bijna de 10 kg hebben bereikt met deze box!
  Ik heb geen enkele keer gesmokkeld, géén enkele kruimel. Het is best vol te houden, maar af en toe verlang ik wel naar vaste voeding. In die 10 dagen heb ik bij het avond eten wat keren gewokte groenten, de toegestane soorten en porties, erbij gegeten, lekker en goed voor de stoelgang. Qua smaak vind ik alleen de Milkshake Aardbei en de repen erg lekker, de rest van de box absoluut NIET lekker. Het smaakt poederig en chemisch!!!
  De reep bewaar ik altijd voor de avond bij de thee of koffie. Dan geniet ik echt van, zó lekker!!!
  Maar ik heb alles braaf opgegeten, want het is té duur om het weg te gooien. Ik moet wel zeggen dat het verzadigd, ik had geen hongergevoel en kon tegen de verleidingen als mijn man heerlijke gerechten heeft gekookt. Geen enkele keer de neiging gehad om een hap te nemen!!!
  (Geplaatst op 13-01-15)

 20. -8 kilo Beoordeling door Dirk
  Waardering

  Geweldig. Niet de beloofde 10 kilo, maar 8 kilo afgevallen in 12 dagen tijd. Nu snel over naar de F-active voor de laatste 3 kilo,s. Tevens vond ik bijna(op 2 avondmaaltijden na) alle lekker (Geplaatst op 11-11-14)

 21. Een zeer goed product Beoordeling door Truida1
  Waardering

  Een goed product en een goede service. Je valt snel meerdere kilo`s af zonder honger gevoel. De shakes zijn lekker en gemakkelijk mee te nemen. Wel handig om er wat lijnzaad door te doen voor de stoelgang en veel te drinken. Verder is deze klant heel tevreden. (Geplaatst op 22-09-14)

 22. Perfect Beoordeling door Acquah
  Waardering

  I bought the X-treme box and truely within 10 days i lost 10 kilos.It works just that it is expensive for me. I need to loose 20 more kilos so i have to save money for my nxet box (Geplaatst op 29-06-14)

 23. zeer goed Beoordeling door carlavdkimmenade@hotmail.com
  Waardering

  Mij is het product super goed bevallen echt een aanrader je hebt gewoon geen honger gevoel!!! (Geplaatst op 31-05-14)

 24. Value Beoordeling door Carla
  Waardering

  10dagen gedaan goed vol te houden mag veel hebben de Shakes zijn ook lekker, veel groenten erbij gegeten en veel kilo's kwijt ,je moet ook wel echt veel drinken,,je hebt geen honger gevoel dit dieet is aan te bevelen..Ik zou het iedereen aanraden!!!! (Geplaatst op 29-05-14)

 25. Zeer goed Beoordeling door Anja
  Waardering

  Eigenlijk maar geprobeerd om een paar kilo af te vallen, het is zeer makkelijk te doen, lekkere shakes, lekkere smaken, zonder veel inspanning makkelijk afvallen! (Geplaatst op 27-03-14)

 26. Geweldig pakket, het Extreme pakket! Beoordeling door Sandra
  Waardering

  In 10 dagen tijd dik 5 kilo afgevallen, goed te doen en geen honger gehad.Een aanbeveling voor iedereen die snel kilo's wil verliezen. (Geplaatst op 12-03-14)

 27. lekker en makkelijk Beoordeling door xtreme
  Waardering

  Het product doet wat het beloofd, snel afvallen.
  Verder vind ik vooral de shakes lekker en is het makkelijk vol te houden. (Geplaatst op 11-03-14)

Laat uw mening aan ons weten!

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: X-treme Box | 10 dagen pakket

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Gewicht per portie Zie separaat product.
Energetische waarde (kCal) Zie separaat product.
Eiwitten (in g) Zie separaat product.
Koolhydraten (in g) Zie separaat product.
waarvan suikers (in g) Zie separaat product.
Vetten (in g) Zie separaat product.
waarvan verzadigd (in g) Zie separaat product.
Voedingsvezels (in g) Zie separaat product.
Natrium (in mg) Zie separaat product.
Ingrediënten Zie separaat product.
Allergie informatie Zie separaat product.
Glutenvrij Zie separaat product
Kippeneivrij Zie separaat product
Lactosevrij Zie separaat product
Melkeiwitvrij Zie separaat product
Notenvrij Zie separaat product
Schaal- en schaaldiervrij Zie separaat product
Selderijvrij Zie separaat product
Sojavrij Zie separaat product
Sulfietvrij Zie separaat product
Tarwevrij Zie separaat product