Succesverhalen FormaFast

Succesverhalen FormaFast

Het Formafast dieet wordt al jaren gevolgd door een brede groep afvallers. Hieronder delen enkele van hun de beste afvalverhalen en vertellen ze wat ze van de maaltijdvervangers vinden. In hun reviews lees je hun FormaFast ervaringen en welke tips ze voor andere afvallers hebben. Let op: Onderstaande resultaten zijn persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, meer informatie in de disclaimer.

    

Quincy van Rooij

De 45-jarige Quincy verloor in slechts 4 maanden 18 kilo! Slecht 158 cm groot en 78 kilo was zij ten einde raad. Ze leerde Formafast kennen via haar zus en door ervaringen met andere dieten is ze aarzelend van start gegaan.

“Het dieet was goed vol te houden, maar vooral naast de drukke werkzaamheden makkelijk te combineren. Het snelle gewichtsverlies, weinig honger omdat elke shake een complete maaltijd is, zichtbare resultaten en complimenten over mijn uitstraling gaven mij de motivatie om door te gaan"

Door nu af en toe een balansdag in te bouwen blijft ze prima op gewicht en heeft geen last van het jojo-effect.

Succesverhalen Formafast

Stuur je eigen succesverhaal in

Wil jij anderen graag inspireren met je succesverhaal? Stuur ons dan een email met daarin je verhaal en een 'voor' en 'na' foto, en deel je ervaring met het FormaFast dieet. Door ons je verhaal te mailen verklaar je akkoord te gaan met publicatie van je resultaten.

info@formafast.nl

 

Maaltijdvervanger Proefpakket