Afslanken met Action shakes?

Iedereen kent de Action als een goedkope winkel waar je heerlijk urenlang kan rondsnuffelen naar de leukste snuisterijen. Van potjes tot schriftjes, van handdoeken tot schilderijen, de Action heeft het allemaal.

Afslankshake FormaFast blauwe bes

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heeft de Action ook een Food Afdeling waar je voor een goedkope prijs allerlei lekkere zoete en hartige dingetjes kunt kopen. Lekkere chocoladerepen, chips, beleg en snoepgoed. Hartstikke lekker natuurlijk, maar niet goed voor de lijn!

Wat zijn afslankshakes?

Afslankshakes, ook wel dieetshakes of maaltijdshakes genoemd, bestaan uit poeder waar je melk of water aan moet toevoegen. Deze shakes vervangen een maaltijd en helpen jou bij het afslanken. De afslankshakes bevatten minder calorieën dan een normale maaltijd maar bevatten wel alle nodige bouw- en brandstoffen. Hoeveel je uiteindelijk afslankt, hangt af van hoeveel maaltijden je vervangt door afslankshakes, wat je nog meer eet, of je erbij beweegt en hoe lang je het maaltijdvervangende dieet volgt.

Easy Way Afslankshakes

Sinds een tijdje heeft de Action ook Afslankshakes in het assortiment. Voor nog geen 3 euro heb je een pot Easy Way Afslankshake in huis. De pot is, zoals deze beweerd, goed voor 17 shakes. Veel meer informatie is online niet te vinden behalve dat de shake rijk is aan eiwitten, vitaminen en mineralen. En dat de afslankshake gewichtsverlies bevordert.

Onder het kopje specificaties is te vinden dat de shake wel veel calorieën bevat, niet biologisch is en dat er geen suiker of zoetmiddel aan is toegevoegd. Verdere informatie over de inhoud is niet op de website te vinden. Daarom zijn wij even op pad gegaan naar de Action om de afslankshakes van Action van dichtbij te bekijken.

Dieetshake FormaFast framboos

Wat zit er in de Easy Way maaltijdshakes?

In de maaltijdshake zit als eerste ingrediënt weipoeder (melk). Vervolgens bestaat de shake uit wei-eiwit concentraat (melk), magere melkpoeder, soja-eiwit isolaat, vetpoeder (soja, olie, glucosestroop, melkeiwit), maltodextrine, dextrose, mineralen, verdikkingsmiddel, vitamines en zoetstof. De bewering op de website dat de shake geen suiker of zoetstof bevat, is dus onjuist. Wat ons ook direct opviel, is het percentage suiker in de shake! Dat is aanzienlijk hoger dan bij FormaFast Shakes.

Wat zijn de verschillen tussen de afslankshakes van Action en de dieetshakes van FormaFast?

De afslankshakes van Action zijn een stuk goedkoper dan de dieetshakes van FormaFast maar je krijgt er dan ook dubbel zo veel voor terug. Qua smaak stijgen de shakes van FormaFast er heel erg bovenuit, vindt ons testpanel. Daarnaast is het aanbod van FormaFast ook veel uitgebreider. Action verkoopt slechts twee smaken shakes: vanille en aardbei. Een voordelige manier om kennis te maken met de shakes van FormaFast, is met het 3-daags proefpakket. Dit proefpakket bestaat uit maar liefst 9 heerlijke dieetshakes, 3 maaltijdrepen en één shakebeker. Ten slotte bestaan de FormaFast uit hoogwaardig eiwit, namelijk voornamelijk uit een eiwittenmax van soja en erwten.

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice