Het 40 Punten Dieet

Het 40 punten dieet is ontwikkeld om een makkelijkere manier te vinden voor het calorieën tellen. Zo lees je gemakkelijk aan een productlijst af hoeveel punten je krijgt en weet je dat je rond de 40 punten moet blijven. De 40 punten staan voor 1000 kcal, waardoor het dieet als redelijk streng gezien wordt. Voor veel mensen maakt dit het moeilijk om het dieet te volgen, al helemaal omdat ze vaak geen inzicht hebben in welke voedingsmiddelen dan goed vullen.

Met het 40 punten dieet is het de bedoeling dat je aan de hand van een productenlijst dagelijks jouw punten telt. Deze punten zijn gebaseerd op het aantal calorieën die er in een bepaald voedingsmiddel zitten. Hoe meer calorieën, hoe meer punten je ervoor krijgt. Op een dag mag je in totaal 40 punten binnenkrijgen. In dit dieet eet je dus een verlaagd aantal aan calorieën, waardoor je zult afvallen. Het puntensysteem zou het makkelijker moeten maken voor mensen om calorieën te tellen. Je mag dus alles eten wat je wilt, zolang je niet over de 40 punten heen gaat.

Is het 40 punten dieet gezond?

In dit dieet mag je weinig calorieën nuttigen. Daarbovenop komt ook nog dat veel mensen niet precies weten welke voedingsmiddelen zij moeten binnenkrijgen om het lichaam gezond te houden. Doordat er geen richting wordt gegeven aan welke voedingsmiddelen wel en niet mogen is het mogelijk dat het lichaam niet alle benodigde bouw- en voedingsstoffen binnenkrijgt. Doordat er maar weinig calorieën genuttigd mogen worden zal je ook snel honger krijgen. Dit maakt het moeilijker om het dieet te blijven volgen. Wel wordt er aangegeven dat het 40 punten dieet maar een aantal dagen gevolgd mag worden.

Alternatief voor het 40 punten dieet

Omdat het 40 punten dieet maar kort gevolgd mag worden en je mogelijk niet de juiste bouw- en voedingsstoffen binnenkrijgt, past een ander dieet misschien beter bij je. Zo kun je ervoor kiezen om het FormaFast dieet te volgen. Het is een wetenschappelijk bewezen dieet op basis van maaltijdvervangers. De maaltijdvervangers zijn met zorg samengesteld, zodat je een verlaagde hoeveelheid calorieën binnenkrijgt, maar wel de benodigde bouw- en voedingsstoffen. Ook bevatten de maaltijdvervangers voldoende eiwitten, waardoor je kunt afvallen zonder honger.

Drie dieetboxen

Het FormaFast dieet bestaat uit 3 dieetprogramma's. Voor elk programma is er een unieke dieetbox gemaakt met de maaltijdvervangers om het dieet te volgen. Met de X-treme box verlies je in een korte tijd het meeste gewicht. Je vervangt dan al je maaltijden voor een maaltijdvervanger. De F-active box is een afvalprogramma voor 14 dagen, waarbij je 3 gematigde dagen afwisselt met 2 strenge dagen. De Balance Box is gemaakt om 3 maanden lang 1 of 2 keer per week een maaltijd te vervangen. Zo kan je makkelijk in balans blijven.

X-treme Box

X-treme Box

X-treme, een krachtige naam voor een afval programma, maar door het volgen van dit programma zul je wel de eerste grote sprong maken richting je streefgewicht

Bekijk X-treme Box

F-active Box

F-active Box

De 'F' van 'form'. Met deze box ga je grote stappen maken richting jouw gewenste vorm: Een slanker lichaam. Je komt hiermee goed op je uiteindelijke streefgewicht.

Bekijk F-active Box

Balance Box

Balance Box

Een leuk feestje afgelopen weekend gehad en de verleiding niet kunnen weerstaan? Geen paniek Dankzij het 'Balance programma' kan je op een gezonde manier een balansdag inlassen.

Bekijk Balance Box

Verschil FormaFast & 40 punten dieet

FormaFast dieet

Tussen 800 en 1100 kcal

Makkelijk vol te houden zonder honger

Voldoende bouw- en voedingsstoffen

Langere tijd te volgen

Persoonlijk afslankplan

40 punten dieet

Maximaal 1000 kcal

Lastiger vol te houden en last van honger

Mogelijk onvoldoende bouw- en voedingsstoffen

Maar een aantal dagen te volgen

Productenlijst met punten

Kiezen voor het FormaFast dieet

FormaFast maakt het mogelijk om snel af te vallen op een gezonde manier. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat maaltijdvervangers veilig, gezond en effectief zijn. De maaltijdvervangers van FormaFast zijn zo samengesteld dat ze de juiste bouw- en voedingsstoffen bevatten voor je lichaam, maar ook lekker en effectief zijn. Je zult geen last hebben van honger doordat er voldoende eiwitten inzitten. Dit helpt ook bij het behouden van je spiermassa. De maaltijdvervangers van FormaFast zijn betaalbaar, wat het voor iedereen mogelijk maakt om verantwoord af te vallen.

1

Bewezen methode

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen bij een energie beperkt dieet.

2

Simpel & Gemakkelijk

Binnen een hand-om-draai gemaakt en overal mee naar toe te nemen.

3

Smaak & Variatie

Ons ruime assortiment bestaat uit shakes, repen, soepen en maaltijden!

Start je dieet vandaag!
Afslanktips eBook

Gratis Ebook met jouw persoonlijke afslankplan!

Ontvang gratis ons handige ebook met recepten en afslankplan.

  • ✔ Uitleg over het FormaFast dieet
  • ✔ Handige tips voor bij het afvallen in een energie beperkt dieet
  • ✔ Exclusieve recepten voor de lekkerste gerechten

Nu Downloaden

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice