Over FormaFast Maaltijdvervangers

Het FormaFast Dieet

Het enige afslankproduct waarvan wetenschappeljk resultaat is aangetoond, zijn maaltijdvervangers. Dit heeft een logische verklaring want met een kuur die alle maaltijden op een dag vervangt, krijg je 800 Kcal binnen: evenveel als slechts 4 boterhamen met boter en kaas. In FormaFast zitten wel alle voedingsvezels, vitaminen en mineralen die je op een dag nodig hebt, en ook voldoende eiwitten, Deze eiwitten zijn voor het lichaam belangrijke bouwstenen die bij minder eten snel worden afgebroken. 

FormaFast is een totaal concept, met drie programma's die afhankelijk van jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt er voor kiezen om alle drie de programma's te doorlopen, maar ook is het mogelijk om een kuur te volgen. Het totaal concept bestaat uit : X-treme, F-Active en Balance.  

 

Hoe werkt afvallen met FormaFast.

FormaFast is een maaltijdvervanger, in plaats van ontbijt, lunch en avondeten, neem je een shake, soep, maaltijd of reep. Hoeveel maaltijden er vervangen worden is afhankelijk van het programma, Bij X-treme zijn dit er vier per dag, bij Balance zijn dit er vier tot zes in de week. FormaFast producten bevatten veel minder energie dan een gewone maaltijd. Hierdoor vermindert de totale energie-inname en verlies je gewicht. Hoeveel gewicht er af gaat is afhankelijk van het aantal maaltijden die vervangen worden. 

 

Hoe gebruik je FormaFast.

Formafast is eenvoudig en praktisch in gebruik. De producten zijn simpel te bereiden en makkelijk voor onderweg, "lees hier hoe je FormaFast gebruikt"

Voor de moeilijke momenten mag je het FormaFast dieet  aanvullen met koolhydraatarme producten zoals rauwkost en groenten, "lees hier wat je mag eten"

 

Eiwitten.

Eiwitten zijn moeilijk te verteren en geven langer een verzadigd gevoel. Dit is ook het idee achter de eiwitrijke producten van FormaFast, hierdoor zul je geen hongergevoel ervaren en zal het afvallen je makkelijk afgaan. De eiwitrijke shake, maaltijden en repen zorgen er voor dat er tijdens het afvallen geen spieren verloren zullen gaan en helpen je bij het opbouwen van spieren.  

 

Twijfelt u nog over de werking van het Formafast dieet? Bestel dan ons proefpakket, lees ook: voor wie het dieet niet geschikt is.

concept

Overtuigd? Begin dan hieronder met een dieetbox

X-treme Box

X-treme Box

Voor als je snel en doelgericht wil afvallen voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een vakantie, een bruiloft etc. Veel resultaat in korte tijd!

F-active Box

F-active Box

Voor als je effectief wil afvallen en voor langere tijd dit resultaat wil behouden. Met de "F" van Form. Jouw vorm! Gericht op een blijvend slanke vorm!

Balance Box

Balance Box

Voor als je je huidige gewicht wil behouden door afslankproducten, een gezond voedingspatroon en bewuste leefstijl. Je leven in balans!

Maaltijdvervanger Proefpakket