Dieet met maaltijdvervangers van FormaFast

Wat zijn maaltijdvervangers?

Maaltijdvervangers zijn producten die een maaltijd vervangen. Het zijn vaak repen, shakes of soepen die alle voedingsstoffen bevatten die je normaal ook zou binnenkrijgen met een maaltijd. Maaltijdvervangers bevatten allerlei vitamines, mineralen en eiwitten die je nodig hebt maar leveren weinig calorieën.

Maaltijdvervangers hoe werkt het?

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen. De producten zijn effectief om mee af te vallen. In plaats van ontbijt, lunch en avondeten, neem je bijvoorbeeld een shake, soep, maaltijd of reep. Met een eetschema die de reguliere maaltijden op een dag vervangt, krijg je tussen de 800 en 1100 calorieën binnen. Hierbij is het wel belangrijk dat je volwaardige maaltijdvervangers kiest met voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen.

Welke maaltijdvervangers zijn het beste?

Goede maaltijdvervangers moeten altijd voldoende vitaminen en mineralen bevatten om een hele maaltijd te vervangen. Ook zijn eiwitten erg belangrijk bij een maaltijdvervanger. Eiwitten verzadigen namelijk meer dan koolhydraten en vetten. Hierdoor wordt de kans kleiner dat je wordt verleid door ongezonde verleidingen. Bovendien voorkomen eiwitten dat je spiermassa verliest. Spierweefsel gebruikt meer energie dan vetweefsel en kan daarom helpen bij het op gewicht blijven na het dieet.

Hoe lang maaltijdvervangers gebruiken?

Producten die zijn voorzien van de benodigde dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen kun je veilig gebruiken. Hoe lang je ze gebruikt hangt af van hoeveel gewicht je wil verliezen. We raden je altijd aan om een compleet dieetprogramma te volgen om ook op gewicht te blijven.

Afvallen met maaltijdvervangers

Een effectief dieet met maaltijdvervangers is het FormaFast dieet. FormaFast bestaat uit drie programma’s die afhankelijk van jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt ervoor kiezen om alle drie de programma’s te doorlopen, maar het is ook mogelijk om een enkel programma te volgen. Het dieet is opgedeeld in drie programma’s: X-treme, F-active en Balance. Door de drie programma’s te doorlopen voorkom je dat je terugvalt in je oude gewicht.

Het dieet is eenvoudig en praktisch. In plaats van ontbijt, lunch en avondeten, neem je een maaltijdvervangende shake, soep, maaltijd of reep. Met ons eetschema krijg je maximaal 1100 calorieën per dag binnen. Elke maaltijdvervanger bevat minder dan 250 calorieën. In onze producten zitten wel alle voedingsvezels, vitaminen en mineralen die op een dag nodig hebt. Ook bevatten de producten veel eiwitten, die ervoor zorgen dat je minder snel weer trek hebt. Bovendien mag je het dieet altijd aanvullen met caloriearme producten zoals toegestane groenten.

Het assortiment bestaat uit lekkere shakes en repen en complete kant-en-klare dieet maaltijden. De producten zijn simpel te bereiden en kun je gemakkelijk meenemen. Ze zitten vol met voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en ze bevatten minder calorieën dan een normale maaltijd. Door een calorietekort zal je afvallen en je weer fit voelen!

Hoeveel maaltijden per dag worden vervangen is afhankelijk van het programma. Bij X-treme zijn dit er vier per dag. Langzaamaan wordt dit afgebouwd tot vier tot zes in de week. Het is van belang dat je je dagelijkse voeding aanvult met groente en fruit. Welke andere voedingsmiddelen je mag eten, kun je in de begeleidende brief lezen die je bij het pakket meekrijgt.

Hoe val je af?

Belangrijk is dat je minder calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt. Normaal gesproken haal je energie uit koolhydraten en vetten. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld zodat je voldoende koolhydraten en vetten binnenkrijgt, maar toch de nodige kilo’s zult kwijtraken. En natuurlijk zijn vitamines en mineralen ook in voldoende hoeveelheden aanwezig.

Minder calorieën binnenkrijgen is niet het enige waar je op moet letten bij het volgen van een dieet. Je hebt ook voldoende eiwitten nodig. Eiwitten zijn voor het lichaam belangrijke bouwstenen. Onze maaltijdvervangende producten zitten boordevol eiwitten om ervoor te zorgen dat je tijdens het afvallen geen spiermassa zult verliezen.

Voordelen van FormaFast

  • - De shakes, repen en soepen bevatten minder energie dan reguliere maaltijden waardoor je zal afvallen.
  • - Je krijgt voldoende eiwitten, mineralen en vitaminen binnen.
  • - De porties helpen je om niet te veel te eten.
  • - Het is makkelijk in gebruik.

Gelijk beginnen met afvallen

Wil je afslanken met maaltijdvervangers? Probeer dan één van onze boxen tegen een aantrekkelijke prijs. De boxen bevatten smakelijke maaltijdvervangende producten zoals shakes en repen met handleiding met uitleg.

Twijfel je nog en heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar per chat, e-mail en telefoon.

X-treme Box

X-treme Box

X-treme, een krachtige naam voor een afval programma, maar door het volgen van dit programma zul je wel de eerste grote sprong maken richting je streefgewicht

Bekijk X-treme Box

F-active Box

F-active Box

De 'F' van 'form'. Met deze box ga je grote stappen maken richting jouw gewenste vorm: Een slanker lichaam. Je komt hiermee goed op je uiteindelijke streefgewicht.

Bekijk F-active Box

Balance Box

Balance Box

Een leuk feestje afgelopen weekend gehad en de verleiding niet kunnen weerstaan? Geen paniek Dankzij het 'Balance programma' kan je op een gezonde manier een balansdag inlassen.

Bekijk Balance Box

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice