Maaltijdvervanger totaal dieet met Formafast

Op zoek naar een afslankproduct waarvan is bewezen dat het je daadwerkelijk kan helpen met afvallen? Stop met zoeken en ga je streefgewicht bereiken samen met de heerlijke maaltijdvervangers van FormaFast!

De producten van FormaFast zitten vol met bouw- en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en ze bevatten minder calorieën dan een normale maaltijd. Door een dagelijks calorietekort zul je die overtollige kilo's verliezen. Je zelfvertrouwen zal groeien en je zult je weer fitter voelen.

FormaFast is een concept, bestaande uit drie programma's die afhankelijk van jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt ervoor kiezen om alle drie de programma's te doorlopen, maar ook is het mogelijk om een enkel programma te volgen. Onze producten zijn overigens ook los te bestellen. Het FormaFast dieet bestaat uit drie programma's : X-treme, F-active en Balance. Bij elk programma is het van belang dat je je dagelijkse voeding aanvult met caloriearme dranken en groenten. Denk hierbij aan water of andijvie. Welke andere producten je kunt nuttigen, kun je in de begeleidende brief lezen die je bij het bestellen van een pakket mee krijgt.

Hoe werkt afvallen met FormaFast.

Eerst moet je weten hoe je kunt afvallen. Belangrijk is dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Hoofdzakelijk haal je je energie uit koolhydraten en vetten. Nu zou je misschien denken: "Goh ik wil afvallen, dan eet ik toch helemaal geen koolhydraten en vetten meer?". Het lichaam werkt echter niet zo. Het lichaam heeft altijd koolhydraten en vetten nodig om te blijven functioneren. Onze producten zijn zo samengesteld dat je ook voldoende koolhydraten en vetten binnenkrijgt, maar wel zult afvallen.

Minder calorieën binnenkrijgen is niet het enige waar je op moet letten bij het volgen van een dieet. Je hebt ook voldoende eiwitten nodig. Eiwitten zijn de bouwstoffen van ons lichaam. Onze maaltijdvervangers zitten boordevol eiwitten om ervoor te zorgen dat je tijdens het behalen van een slanker en fitter lichaam geen spiermassa zult verliezen.

Last but not least, mineralen en vitaminen. Er zijn talloze mineralen en vitaminen die ons lichaam nodig heeft. Elk mineraal en vitamine helpt bij een functie in ons lichaam. Bijvoorbeeld ijzer. Deze is onder andere belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. Een signaal van ijzertekort is vaak vermoeidheid. Om te voorkomen dat je bijvoorbeeld een ijzertekort oploopt tijdens het volgen van ons dieet, is ook dit mineraal in voldoende hoeveelheden aanwezig.

Hoe gebruik je FormaFast.

Formafast is eenvoudig en praktisch in gebruik. De producten zijn simpel te bereiden en hoeven niet gekoeld bewaard te worden waardoor je ze overal mee kunt nemen, "lees hier hoe je FormaFast gebruikt"

Voor de moeilijke momenten mag je het FormaFast dieet aanvullen met producten die weinig calorieën bevatten zoals rauwkost en groenten, "lees hier wat je mag eten"

Twijfel je nog over de werking van het FormaFast dieet? Bestel dan ons proefpakket, lees ook: voor wie het dieet niet geschikt is.

Overtuigd? Begin dan hieronder met een dieetbox

X-treme Box

X-treme Box

X-treme, een krachtige naam voor een afval programma, maar door het volgen van dit programma zul je wel de eerste grote sprong maken richting je streefgewicht

Bekijk X-treme Box

F-active Box

F-active Box

De 'F' van 'form'. Met deze box ga je grote stappen maken richting jouw gewenste vorm: Een slanker lichaam. Je komt hiermee goed op je uiteindelijke streefgewicht.

Bekijk F-active Box

Balance Box

Balance Box

Een leuk feestje afgelopen weekend gehad en de verleiding niet kunnen weerstaan? Geen paniek Dankzij het 'Balance programma' kan je op een gezonde manier een balansdag inlassen.

Bekijk Balance Box

Beoordeling (8/10) | Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice